Over Bas

Met veel passie ben ik al ruim 20 jaar werkzaam op het financieel-economische gebied. Met veel toewijding haal ik energie uit mijn werk en ik vind het prachtig om uit elk project de beste resultaten te halen.

Nadat ik mijn doctoraal in Economie en een postdoctoraal registercontroller (EFMC) heb behaald begeleidde ik als manager bij PricewaterhouseCoopers Transaction Group overnames en fusies van middelgrote en grote organisaties in diverse branches en sectoren. Ik ontwikkelde bovendien specifieke expertise in de branches kinderopvang, health, sport en leisure. Hieraan voorafgaand heb ik eerst in company ervaring opgedaan als (Concern) Controller bij Van Gansewinkel en UPC. Strategische en management ervaring heb ik vooral ook opgedaan als CFO bij Tinguely Netwerk, een grote dienstverlener in de (commerciele) zorg.

Naast mijn kennis en ervaring beschik ik over een gedegen, uitgebreid netwerk. Dat biedt mogelijkheden wanneer er specifieke kennis nodig is in uw traject. Mijn netwerk kan bovendien een rol spelen bij het vinden van passende partijen die interesse zouden kunnen hebben in de door u beoogde transactie.

Bas de Laat

Bel mij: +31 6 22978592
Mail mij: bas@dlas.nl

Direct contact met Bas